dissabte, 8 de juliol del 2017

La 1a MISSIÓ i el LLENSUIPETAN

Abans d'obrir el 4 entrenament mentre estem mirant la puntuació al Dojo en una gravació simularem un missatge interferència de la GEALION. El vídeo interferència serà una felicitació per les puntuacions i l' explicació de la missió. 


L’objectiu dels agents de la GEALION és reprogramar els Noanix i convertir-los en Sianims, o sigui que recuperin les seves emocions naturals i així empatitzin amb els joves que coneguin i els sigui impossible seguir les instruccions dels Jhopetoz.
El vídeo explica els mecanismes per reprogramar els Noanix. Aquí se’ns demana que creem Imatges d’alt poder sensitiu i que seran exposades als Noanix per diverses estratègies. Que cada aspirant a agent li sigui adjudicada una emoció segons un antic mètode no racional anomenat «llensuipetan». Que consisteix en jugar a passar-no uns globus amb els noms de les sensacions, això ens ajuda a fer volar la imaginació i a la de tres hem de petar el globus que puguem agafar i quedar-nos amb l’emoció que hi ha escrit al globus. 
JA TENIM UNA MISSIÓ REAL.

Les instruccions són les següents:
Cada alumne treballarà una sensació diferent, escollint les cartes de l'ikonikus que vulguin, hem de pintar una story imatge. El resultat segur que serà d'un gran poder emocional.
Una vegada acabat l'escanegeu i ens l'envieu. EL NECESSITEM!!!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada