dissabte, 8 de juliol del 2017

SOS NECESSITEM AGENTS SOS

La carta té a part uns altres fulls que donarem als grups.
  • Cada full demana ajuda de manera desesperada i que es necessiten agents d'aquesta confraria, que s'han assabentat que ells són un grup molt potent i que si volen començar un entrenament molt dur per lluitar contra la Partida secreta. 
  • També inclou uns contractes d'iniciació a la confraria que hauran de signar si estan d'acord. Que escanejaran amb el mòbil i enviaran signats a l'email.
  • Explica que per motius de seguretat els envien uns missatges xifrats. I que per grups han de resoldre i fer el que els demana (el missatge serà un jeroglífic amb l'ordre de buscar en llocs concrets de la classe i allà trobaran coses).
Hi hauran 4 sobres: informació, entrenament 1, 2, 3, 4. Posarà que s'hauran de llegir per ordre i no obrir el següent fins haver acabat la feina de l'anterior.
  • Al més gros hi haurà un altre carta de la GEALION on explica que saben que un grup de jugadors molt cruels de la Partida Secreta anomenats els Jhopetoz, fa dècades que crien un exèrcit de persones que no tenen emocions i que obeeixen les seves ordres. Aquest exèrcit anomenat els NOANIX s'han convertit en ministres o regidors d'ensenyament i altres càrrecs de l'administració, periodistes, directors i professors d'escoles i instituts, etc, etc. i tenen com a missió actual aconseguir fer classes també el mes de juliol, realment no s’han de tenir sentiments!!
  • Entrenament 1, a dins hi haurà sopes de lletres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada